Beoordelingen van Rotibode Den Haag

Recente recensies van Rotibode Den Haag

5 sterren na 23 reviews

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Bedankt

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld. Alles super verlopen. Roti was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti gegeten, super snelle bezorging. Gaan we snel weer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling ging vlot en makkelijk via site, bezorging was vlot en eten was lekker! Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip besteld, heel compleet met 3 stukken kip en gekookt eitje. Qua smaak geef ik een 7 (ietsjes flauw). Bezorging was heel snel :)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en zoals altijd heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, portie was meer dan voldoende alleen de hoeveelheid aardappelen kan wat mij betreft wel iets minder

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een heerlijke roti goed gevuld met gele erwten. Ook de kip was heerlijk met Lekker veel jus. Wat jammer is dat de aardappelen en boontjes door elkaar zitten. En dat het spercieboontjes zijn en geen kousenband. Maar smaak is heel goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top!!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Roti kipfilet met z'n 5en. Top

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate was droog, pindasaus heel dun en de bami stelde niet veel voor

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd een goed gevulde bak! heb er 2 dagen van kunnen eten. goed gekruid en grote roti platen!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 kip roti was goed. En ik had 1 kip kerrie was niet zo lekker zat haar geen smaak de saus was waterrat. Zonde.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, wij hadden de roti kipfilet en een nasi saté. De kip van de nasi saté was verschrikkelijk droog en bijna niet weg te krijgen en hebben we dus ook niet opgegeten. Ook de roti kipfilet hebben we wel eens beter gegeten en was nu ook wel wat meer droog dan normaal. Hopelijk is het de volgende keer wel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren snel, temperatuur was goed en het smaakte ook perfect 👍

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben online besteld en het opgehaald. Prima geregeld, ook in deze coronatijd. Helaas was het eten minder, de kip smaakte oud en de roti’s kunnen ook beter.. jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating