Beoordelingen van Rotibode Den Haag

Recente recensies van Rotibode Den Haag

4 sterren na 149 reviews

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Roti schotel kipfilet was lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette man

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere smaakvolle saoto en goeie smakelijke roti lams.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekkere broodjes

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vader heeft weer heerlijk genoten!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top roti. Snelle levering.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben regelmatig roti bij u besteld en altijd naar tevredenheid maar gisteren was het te scherp het was bijna niet te eten. De kinderen hebben 1 stukje gegeten en laten staan zelf ben ik wel iets gewend maar ook ik het na een paar happen gestopt het was niet te doen alles stond gevoelsmatig in brand Ik vond het zonde van mijn geld en hoop de volgende keer op iets mildere smaak. M. V. G.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk roti kipfilet gegeten en blij met de -super snelle- bezorging.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker meer dan genoeg en snel geleverd helemaal top

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd of er om 18:30uur bezorgd kon worden omdat dan iedereen thuis zou zijn, staan ze voor half 6 aan de deur. Eten koud toen iedereen thuis kwam.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sautosoep is een aanrader Broodjes goed gevuld en smakelijk.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heeft mijn vader heerlijk gegeten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen niet warm. Bami kipfilet en roti lams was heerlijk, nasi kip wat minder. Dus bami en roti za ik zeker weer bestellen😋

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd. Sato soep was niet zoals ik het ken. Erg weinig smaak, zelfs met de sambal erbij. En een stuk bot van een poot erin !! Broodje was beter.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed alleen onze bestelling was niet compleet. Het bakje komkommer was niet geleverd

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was heerlijk evenals de broodjes kipkerrie. De saté was van kipdijen vlees en de satesaus was aan de dunne kant

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste roti die er is. We hebben weer heerlijk gegeten.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd goed. Bezorging zeer slecht! Al een paar keer meegemaakt dat het eten te laat kwam, maar nu was het een uur te laat! Terwijl we 2 uur van te voren hadden besteld. Dus 3 uur later pas bezorgd. We zullen hier niet meer snel bestellen.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle levering. Was weer lekker!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm, blikje fernandez zat niet bij de bestelling, hierover gebeld om ca 18.45u, blikje zou nog nabezorgd worden, 21.30u nog een keer gebeld, 2 x 9km zou te ver zijn om 1 blikje na te bezorgen. Er is wel voor betaald!! Bij deze een regelmatig bestellende klant kwijt!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte verzorging. Heerlijk eten!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en stipt op tijd!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per ongeluk bestelde ik het verkeerde, maar ik kan je vertellen dat we aangenaam verrast waren. Het eten was heerlijk een echte aanrader. LAMSVLEES met RIJST. Bestel betaal en geniet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten heerlijk warm en heel erg netjes op tijd met een vriendelijke bezorger

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen of halen hier vaker. Was weer heerlijk!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk warm, vriendelijke meneer!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en komt super snel

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x besteld 2 keer allebei 2 uren gewacht tot het bezorgd werd. zeer teleurstellend en als je belt wordt er niet opgenomen. krijg je whatsapp berichten binnen of ik locatie wil sturen waar ik niet van gediend bent en NL kunnen ze trouwens ook niet.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang, maar de roti was nog steeds goed warm. Er werden direct excuses aangeboden. De roti kipfilet was heel goed en lekker.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde erg lang dit keer

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een ouderwets goed bedrijf dat doet wat ze beloven en waar ze voor staan, en de beste roti van Zuid-Holland wat wil je nog meer als mens.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lang hoeven wachten, eten was goed warm, en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, precies op tijd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heel lekker wel te koud.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en vlotte levering

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Alleen liet de bezorging lang op zich wachten (45 min te laat) en was onze pauze al voorbij. Voorgaande keren waren jullie mooi op tijd, dus hopelijk was dit eenmalig. Dan zullen we zeker nog een keer bestellen!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was heerlijk en de bezorger heeft het netjes op tijd bezorgd.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op bezorging, na 1,5 uur gebeld, kreeg de melding dat de bezorger onderweg was, moest nog een half uur wachten, terwijl het een ritje van 10 minuten is. Bestelling was dus duidelijk vergeten, had beter eerlijk gezegd kunnen worden, dan weet ik waar ik aan toe ben. Was dus de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke roti, netjes verpakt en ruime portie. Bezorging snel en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goed eten 👌

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat bezorgd. en was niet warm. Extra gerecht was een klein bakje waarvoor extra is betaald.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilet besteld, smaakte prima! Goed gegeten en snel bezorgd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 🤤 en snel geleverd

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer uitmuntend.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti goed op tijd geleverd. De aardappel was wel te gaar maar de smaak en vooral de roti was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20:30 besteld, betaald. Niks gekregen. Volgens website en thuisbezorgd tot 22:00 open. WTF. Zit ik dan zonder vreten op oudjaarsdag.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Roti- het deeg was wel wat plakkerig (de bol) en kon je daarom moeilijk eten als roti-pannekoek. Maar de smaak was goed.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, bestel zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eas weer heerlijk !

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeg besteld en gevraagd of men het eten im half 7 wilde bezorgen. Klokslag half 7 was het eten er en het smaakte verrukelijk..chapeau voor de service en het lekkere eten

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top roti

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was precies op tijd ondanks dat het Sinterklaasavond was. Het was helaas wel koud. Maar goed, even is de magnetron en prima. Weer lekker veel kipfilet erbij en goed van smaak. Lekker pittig.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het meer dan een kwartier te laat en was het te koud. Jammer want ben beter gewend

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bami bleek een ei te zitten (na nadrukkelijk navragen of er GEEN EI bij zou zitten). De bami bevatte ook geen groente, waardoor dit geen volwaardige maaltijd is. Tahoe en tempe waren wel erg lekker! Roti zat niet traditioneel in een rotivel verpakt, maar zat in een bak. In de rotiwrap ontbraken de aardappels....

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti en snel bezorgd. Top!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekkere roti. Alleen kerrie-ei weggegooid.was niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, eten goed (en warm) bezorging ook goed.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al meerdere keren roti besteld en elke keer is het weer heerlijk en ook netjes op tijd bezorgd. Ga zo door

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed verzorgd en netjes bezorgd

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken prima maar koud en veel te laat bezorgd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd erg lekker en bezorging ook top

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn roti was weer overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!!! Snel bezorgd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk...

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van de Rotibode is echt super! We bestellen graag nog een keer. Echter hadden wij als bezorgtijd 19.30 uur gekozen en om 18.55 stond de bezorger al voor de deur. We willen graag nog een keer gaan bestellen. Maar het zou fijn zijn al de gekozen bezorgtijd meer zou worden nagestreefd

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prima. Mag wat warmer, maar eerlijk de route was dan ook groot.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snel bezorgd.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere roti wraps! En snelle bezorging. Top!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti. Snelle aflevering helemaal top!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service! Eten was goed warm!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede zaak !!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti. Veel kip en aardappel. Snelle bezorging!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat ik de mail kreeg uw bestelling is onderweg duurde het 3 kwartier voor de roti er was. Deze was dus ondertussen helemaal lauw geworden. Bij roti verwacht ik kousenband en geen sperziebonen. Op de verpakking stond een datum van de maand mei en het is nu september dat dus doet vermoeden dat dit een diepvries maaltijd was die opgewarmd is in de magnetron. De smaak van de saus was wel erg lekker.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijke roti. Mag wel wat warmer geleverd worden. De bevestiging na de bestelling en betaling bleef uit. Ik heb hiervoor moeten bellen en is goedgekomen.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de bami was onwijs lekker maar lauw. De kipsate was koud en droog. De bezorger was er om 19.20 uur. De roti was Top

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! De hoeveelheid was ruim voldoende. Het eten was lekker warm en de smaak was echt verrukkelijk! Eigenlijk alles positief! De bezorging was ook op tijd en zeer vriendelijk!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTEL GEEN KIPSATE!!! Uit eerdere beoordelingen is gebleken dat de KIPSATE gortdroog is. Het is niet eetbaar dus deze verdween in de prullenbak. Zelfs de hond kreeg het niet weg. De rotiwraps lam en tahoe, tempe waren wel ok!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas klopte onze bestelling niet, we kregen kip soja bij de roti, terwijl we altijd kerrie kip met bot bestellen. in zowel de bami en nasi waren de kruiden niet goed gemengd waardoor het niet lekker smaakte. Daarnaast leek het alsof de bami het laatste restje uit de pan was geschraapt, leek verbrandt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi smaakte goed, de kipsaté was te droog om te eten. De roti rol garnalen; rotoplaat lekker, goed gevuld, echter meer dan de helft van de garnalen waren te ver doorgegaard, dus erg droog en taai.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij halen al vele jaren onze Roti bij de Roti bode en i.v.m. Corona nu online besteld, blij dat het kan maar de wachttijd is echt veel te lang, gisteren 1 uur en 10 min moeten wachten op de bestelling. Kan ws de bezorging niks aan doen, toen ik na 45 min ging bellen was hij nog niet eens onderweg. Echt jammer. De Roti was goed.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beoordeling om het product of service te verbeteren ik zou niet weten hoe !!! Deze roti is de lekkerste van ik denk heel Nederland en werd wel 10 minuten hihi te laat maar warm en netjes bezorgd. TOP !!!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilé besteld en dat was echt heerlijk!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was heerlijk, broodje van de pom was helaas oud en taai

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snel en vriendelijk

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was anderhalf uur te vroeg Roti vel te droog en stug De vulling ging wel Ik had hier over gebeld met de zaak

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en kip was lekker.maar de kousenband was te rauw en aardappelen te papperig.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zoals altijd 😃

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie traditionele roti de smaak de hoeveelheid alles is goed en heel snel bezorgd top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging voor mijn vader, hij heeft weer genoten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de rot-velleni misschien een beetje vast. Nadeel vond ik wel, dat ik gevraagd had voor bezorging om 18.30u en het eten al om 17.45 bezord werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed warm! Was iets fout gegaan (menselijk foutje) Maar netjes opgelost. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was mooi optijd, het eten was warm en veel.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling voor mijn vader, hij vond het weer verrukkelijk!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel vers heerlijk. zoals het hoort goeie roti👌🏼

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideale oplossing voor een lekkere en gevarieerde maaltijd voor mijn vader.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals altijd weer prima

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kipfilet was heel erg lekker, daar kom ik zeker voor terug... maar de komkommer vonden we niet lekker veel te zoet en een rare nasmaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het was weer heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot bezorgd en heke lekkere roti

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Bedankt

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld. Alles super verlopen. Roti was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti gegeten, super snelle bezorging. Gaan we snel weer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling ging vlot en makkelijk via site, bezorging was vlot en eten was lekker! Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip besteld, heel compleet met 3 stukken kip en gekookt eitje. Qua smaak geef ik een 7 (ietsjes flauw). Bezorging was heel snel :)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en zoals altijd heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, portie was meer dan voldoende alleen de hoeveelheid aardappelen kan wat mij betreft wel iets minder

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een heerlijke roti goed gevuld met gele erwten. Ook de kip was heerlijk met Lekker veel jus. Wat jammer is dat de aardappelen en boontjes door elkaar zitten. En dat het spercieboontjes zijn en geen kousenband. Maar smaak is heel goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top!!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Roti kipfilet met z'n 5en. Top

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate was droog, pindasaus heel dun en de bami stelde niet veel voor

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd een goed gevulde bak! heb er 2 dagen van kunnen eten. goed gekruid en grote roti platen!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 kip roti was goed. En ik had 1 kip kerrie was niet zo lekker zat haar geen smaak de saus was waterrat. Zonde.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, wij hadden de roti kipfilet en een nasi saté. De kip van de nasi saté was verschrikkelijk droog en bijna niet weg te krijgen en hebben we dus ook niet opgegeten. Ook de roti kipfilet hebben we wel eens beter gegeten en was nu ook wel wat meer droog dan normaal. Hopelijk is het de volgende keer wel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren snel, temperatuur was goed en het smaakte ook perfect 👍

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben online besteld en het opgehaald. Prima geregeld, ook in deze coronatijd. Helaas was het eten minder, de kip smaakte oud en de roti’s kunnen ook beter.. jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating