Beoordelingen van Rotibode Den Haag

Recente recensies van Rotibode Den Haag

5 sterren na 61 reviews

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede zaak !!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti. Veel kip en aardappel. Snelle bezorging!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat ik de mail kreeg uw bestelling is onderweg duurde het 3 kwartier voor de roti er was. Deze was dus ondertussen helemaal lauw geworden. Bij roti verwacht ik kousenband en geen sperziebonen. Op de verpakking stond een datum van de maand mei en het is nu september dat dus doet vermoeden dat dit een diepvries maaltijd was die opgewarmd is in de magnetron. De smaak van de saus was wel erg lekker.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijke roti. Mag wel wat warmer geleverd worden. De bevestiging na de bestelling en betaling bleef uit. Ik heb hiervoor moeten bellen en is goedgekomen.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de bami was onwijs lekker maar lauw. De kipsate was koud en droog. De bezorger was er om 19.20 uur. De roti was Top

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! De hoeveelheid was ruim voldoende. Het eten was lekker warm en de smaak was echt verrukkelijk! Eigenlijk alles positief! De bezorging was ook op tijd en zeer vriendelijk!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTEL GEEN KIPSATE!!! Uit eerdere beoordelingen is gebleken dat de KIPSATE gortdroog is. Het is niet eetbaar dus deze verdween in de prullenbak. Zelfs de hond kreeg het niet weg. De rotiwraps lam en tahoe, tempe waren wel ok!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas klopte onze bestelling niet, we kregen kip soja bij de roti, terwijl we altijd kerrie kip met bot bestellen. in zowel de bami en nasi waren de kruiden niet goed gemengd waardoor het niet lekker smaakte. Daarnaast leek het alsof de bami het laatste restje uit de pan was geschraapt, leek verbrandt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi smaakte goed, de kipsaté was te droog om te eten. De roti rol garnalen; rotoplaat lekker, goed gevuld, echter meer dan de helft van de garnalen waren te ver doorgegaard, dus erg droog en taai.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij halen al vele jaren onze Roti bij de Roti bode en i.v.m. Corona nu online besteld, blij dat het kan maar de wachttijd is echt veel te lang, gisteren 1 uur en 10 min moeten wachten op de bestelling. Kan ws de bezorging niks aan doen, toen ik na 45 min ging bellen was hij nog niet eens onderweg. Echt jammer. De Roti was goed.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beoordeling om het product of service te verbeteren ik zou niet weten hoe !!! Deze roti is de lekkerste van ik denk heel Nederland en werd wel 10 minuten hihi te laat maar warm en netjes bezorgd. TOP !!!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilé besteld en dat was echt heerlijk!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was heerlijk, broodje van de pom was helaas oud en taai

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snel en vriendelijk

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was anderhalf uur te vroeg Roti vel te droog en stug De vulling ging wel Ik had hier over gebeld met de zaak

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en kip was lekker.maar de kousenband was te rauw en aardappelen te papperig.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zoals altijd 😃

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie traditionele roti de smaak de hoeveelheid alles is goed en heel snel bezorgd top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging voor mijn vader, hij heeft weer genoten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de rot-velleni misschien een beetje vast. Nadeel vond ik wel, dat ik gevraagd had voor bezorging om 18.30u en het eten al om 17.45 bezord werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed warm! Was iets fout gegaan (menselijk foutje) Maar netjes opgelost. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was mooi optijd, het eten was warm en veel.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling voor mijn vader, hij vond het weer verrukkelijk!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel vers heerlijk. zoals het hoort goeie roti👌🏼

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideale oplossing voor een lekkere en gevarieerde maaltijd voor mijn vader.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals altijd weer prima

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kipfilet was heel erg lekker, daar kom ik zeker voor terug... maar de komkommer vonden we niet lekker veel te zoet en een rare nasmaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het was weer heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot bezorgd en heke lekkere roti

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Bedankt

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld. Alles super verlopen. Roti was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti gegeten, super snelle bezorging. Gaan we snel weer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling ging vlot en makkelijk via site, bezorging was vlot en eten was lekker! Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip besteld, heel compleet met 3 stukken kip en gekookt eitje. Qua smaak geef ik een 7 (ietsjes flauw). Bezorging was heel snel :)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en zoals altijd heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, portie was meer dan voldoende alleen de hoeveelheid aardappelen kan wat mij betreft wel iets minder

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een heerlijke roti goed gevuld met gele erwten. Ook de kip was heerlijk met Lekker veel jus. Wat jammer is dat de aardappelen en boontjes door elkaar zitten. En dat het spercieboontjes zijn en geen kousenband. Maar smaak is heel goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top!!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Roti kipfilet met z'n 5en. Top

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate was droog, pindasaus heel dun en de bami stelde niet veel voor

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd een goed gevulde bak! heb er 2 dagen van kunnen eten. goed gekruid en grote roti platen!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 kip roti was goed. En ik had 1 kip kerrie was niet zo lekker zat haar geen smaak de saus was waterrat. Zonde.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, wij hadden de roti kipfilet en een nasi saté. De kip van de nasi saté was verschrikkelijk droog en bijna niet weg te krijgen en hebben we dus ook niet opgegeten. Ook de roti kipfilet hebben we wel eens beter gegeten en was nu ook wel wat meer droog dan normaal. Hopelijk is het de volgende keer wel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren snel, temperatuur was goed en het smaakte ook perfect 👍

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben online besteld en het opgehaald. Prima geregeld, ook in deze coronatijd. Helaas was het eten minder, de kip smaakte oud en de roti’s kunnen ook beter.. jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating